Vision

WISE Energy tror på soløkonomien 365 dage om året. Det betyder at al energi til bygninger kan leveres med solenergi via varmepumper, solfangere, ventilation og solceller. Vi vil være bedst i Norden til implementering af soløkonomien.

 

Mission

Vi vil levere solenergi-løsninger der kan bidrage til reduceret CO2 udledning.

 

Strategi

WISE Energy's strategi er følgende:

  1. Solbaserede energiløsninger
  2. Best-in-class kvalitet
  1. Hele værdikæden
  2. Mest kompetente partnernetværk

Virksomheder og private

I Danmark - og hele Norden

 

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål om vores rådgivning og løsninger.

 

 

Gilbert Jensen

Mobil: +45 2021 0099

Send E-mail

LinkedIn

"Solen sender ingen regning"

Mere solenergi øger din virksomheds indtjening

Mange private og offentlige virksomheder har store omkostninger til varme, køling og ventilation. WISE Energy hjælper virksomheder med at reducere sine omkostninger ved at skifte til vedvarende energikilder som jordvarme, luft-vand varmepumper, solvarme og solceller. Dermed får virksomheden udbytte af soløkonomien, som afspejler sig direkte på bundlinjen i form af mindre omkostninger og højere indtjening.

 

Vi har hjulpet boligforeninger og lavenergi byggeri i Danmark med energirådgivning og energieffektive, miljøvenlige løsninger baseret på jordvarme, luft-vand varmepumper, solvarme og solceller.

 

WISE Energy er en videnbaseret og projektstyret organisation, der løser opgaver sammen med din virksomheds totalentreprenør, arkitekt eller anden rådgiver.

 

WISE Energy samarbejder med de bedste partnere for at din virksomhed kan vælge dele eller hele værdi-kæden: energirådgivning, løsningsbeskrivelse, tilbud, projektering, installation og opfølgende service.

Energirådgivning til virksomheder

Vi er eksperter indenfor lavenergi byggeri og boligforeninger, der ønsker at udskifte eller supplere oliefyr og gasfyr med vedvarende og miljøvenlige varmeløsninger. Da vi tror på soløkonomien og solen som den primære energikilde, er alle vores løsninger baseret på jordvarme, luft-vand varmepumper, solvarme og solceller. Ring eller mail til os for et møde om mulighederne for at få glæde af soløkonomien. Hvis I efter det første møde ønsker at samarbejde, kan I vælge mellem rådgivning baseret på en timepris eller et rammebeløb.

 

Løsningsbeskrivelse og tilbud til virksomheder

Som en del af WISE Energy's energirådgivning sammensætter vi en konkret løsning til din virksomheds behov og et tilbud på en nøglefærdig installation. Vi samarbejder udelukkende med de bedste i branchen, så din virksomhed er sikret produkter og løsninger af allerhøjeste kvalitet og ydelse. Blandt WISE Energy's samarbejdspartnere er Free Energy.

Installation og service til virksomheder

Samarbejdet med et landsdækkende netværk af arkitekter, bygningsrådgivere, installatører og entreprenører, sikrer dig en proaktiv og professionel projekthåndtering. Også efter installationen er din virksomhed i gode hænder, da vi altid tilbyder en serviceordning med en lokal samarbejdspartner.

 

WISE Energy ApS - Skolelodsvej 24 - 4000 Roskilde - Email: gilbert@wise.dk